Σύνδεση

Lamborghini

ΝΕΑ LAMBORGHINI HURACAN ROADSTER: ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Στη Φρανκφούρτη η Lamborghini θα…

Στη Φρανκφούρτη η Lamborghini θα παρουσιάσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την αναμενόμενη ανοιχτή έκδοση της Huracan.

H Huracan Roadster λοιπόν, που δεν θα διαφοροποιείται ουσιαστικά από τις φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε, θα χάσει τη σταθερή μεταλλική της οροφή και θα βαρύνει λίγο, λόγω των απαραίτητων ενισχύσεων στο πλαίσιό της, προκειμένου να μη διαφοροποιηθεί η ακαμψία της σε σχέση με την κλειστή της εκδοχή.

LAMBORGHINI-HURACAN-ROADSTER-2

Όπως συνήθως συμβαίνει τα περισσότερα κιλά θα έχουν μια μικρή επίδραση στις επιδόσεις και κυρίως το 0-100. Το οποίο από τα 3,2 δεύτερα της κλειστής εκδοχής αναμένεται να ανέβει στα 3,4. Μικρό το κακό, το οποίο γίνεται ακόμα πιο μικρό από τη στιγμή που μιλάμε για ένα ανοιχτό αυτοκίνητο κι αυτό γιατί η απουσία οροφής θα επιτρέψει στους δύο επιβαίνοντες να απολαμβάνουν ακόμα πιο άμεσα τον ήχο του ατμοσφαιρικού V10 των 5.200 κυβικών και των 610 ίππων.

Φυσικά πέρα από τα κιλά την ανιούσα παίρνει και η τιμή, ενώ μεταξύ των άμεσων ανταγωνιστών της Lamborghini Huracan Roadster περιλαμβάνονται κατά κύριο λόγο οι ανοιχτές McLaren 650S και Ferrari 488 Spider και κατά δεύτερο η Porsche 911 turbo Cabrio, που θα συνεχίσει ανανεωμένη.

Γιάννης Σκουφής 

LAMBORGHINI-HURACAN-ROADSTER-3

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Fiat Multipla επιστρέφει αλλά αλλιώς!

Featured

Διάκριση πέντε αστέρων για το Volvo EX30

Volvo

Πόσο λέτε ότι πουλήθηκε ένα Mitsubishi Lancer Evo IX;

Featured

Η Audi κλείνει οριστικά το εργοστάσιο των Βρυξελλών

Audi