Σύνδεση

Ferrari

Δεν πρόλαβε να κάνει ούτε 3 χιλιόμετρα και τράκαρε την Ferrari

Ο λόγος που τα supercars έχουν ως πρώτο συνθετικό την λέξη super σχετίζεται προφανώς με τις δυνατότητές τους. Και τις ικανότητες που απαιτούν από τον οδηγό για να μπορέσει να τα τιθασεύσει ή έστω να κινηθεί στοιχειωδώς γρήγορα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, τίποτα από όλα αυτά δεν ίσχυαν. Το περιστατικό έγινε στο Derbyshire της Βρετανίας και αφορά μία Ferrari 488, η οποία όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες είχε μία πολύ άσχημη ημέρα.

Ο οδηγός της κατάφερε να την τρακάρει μόλις 3 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που την παρέλαβε και την έφερε στην κατάσταση των φωτογραφιών.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πως έγινε το περιστατικό, αν και όλα δείχνουν ότι ο οδηγός του μάλλον από υπερβολικό ενθουσιασμό κατέληξε πάνω σε κάποιο ψηλότερο όχημα είτε φορτηγό είτε SUV.

Όπως μαθαίνουμε δεν υπήρξε τραυματισμός. Όμως το κόστος της επισκευής θα είναι αρκετά μεγάλο, καθώς μία καλά συντηρημένο 488 αλλάζει χέρια και για πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Peugeot 208 GTi: Η αναβίωση που όλοι περιμένουμε

Featured

Το Mazda MX-5 αποκτά επιτέλους πιο πολλά άλογα

Featured

Alfa Romeo Junior Ibrida Q4: Υβριδική και τετρακίνητη!

Alfa Romeo

Κούκλα η νέα, ανοιχτή Aston Martin Vantage (Video)

Aston Martin