Σύνδεση

Lamborghini

LAMBORGHINI VENENO SPECIAL

Η Lamborghini Veneno Special είναι όντως πολύ σπέσιαλ, μιας και θα κατασκευαστεί σε 3 μόλις αντίτυπα, που το καθένα θα κοστίζει 3,6 εκατομμύρια ευρώ.

Η αφορμή για την παρουσίαση αυτής της σούπερ συλλεκτικής Lamborghini με τη space εμφάνιση, που έχει αεροδυναμικά αριστοποιηθεί, είναι τα 50 χρόνια της εταιρείας. Βάση της Vereno είναι η Aventador LP700-4 και γι αυτό κάτω από το καπό συναντάμε τον γνωστό ατμοσφαιρικό V12 6.5 με 750 ίππους, που εξασφαλίζουν ένα 0-100 σε 2,8 δεύτερα και μια τελική 355 χλμ./ ώρα. Που θα την πιάσουν οι 3 τυχεροί ιδιοκτήτες -οι Vereno έχουν ήδη προπωληθεί- είναι άγνωστο.

Ίσως κάποιο Σάββατο πρωί, σχεδόν ξημερώματα, στην ευθεία λίγο έξω από τη Ρώμη της autostrada που οδηγεί στη Νάπολι, όπως μου είχε πει κάποια στιγμή ο θρυλικός δοκιμαστής της μάρκας Valentino Balboni, μέσα σε μια MurcielagoTης οποίας το εσωτερικό μάλλον θα δείχνει πολύ προσγειωμένο μπροστά σε αυτό της Vereno Special.

{gallery}photos/34/NEWS/LAMBORGHINI-VERENO-SPECIAL{/gallery}


Επόμενο:

PORSCHE 911 GT3

Μη χάσεις:

BMW ALPINA B3 BITURBO

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πόσο κοστίζει το νέο Nissan Qashqai;

Featured

Η νέα BMW σειρά 1 έχει αλλάξει αισθητά!

BMW

Πόσο κοστίζει η νέα BMW Σειρά 1 στην Ελλάδα;

BMW

Διέρρευσε η νέα BMW X3

BMW