Σύνδεση

Featured

O Zlatan Ibrahimovic δεν περνά απαρατήρητος. Πόσο μάλλον οδηγώντας μια Ferrari Monza SP2 (Video)

Ο Σουηδός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου με τη μεγάλη περιουσία -λέγεται πως έχει μια ρευστότητα της τάξης των 200 εκατομμυρίων ευρώ- είναι ιδιοκτήτης πολλών hyper cars. Όπως Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder κ.λπ. αλλά μάλλον η Ferrari Monza SP2 με την οποία κυκλοφορούσε στους δρόμους της Στοκχόλμης είναι αυτή που τους ταιριάζει περισσότερο.

Γιατί το ότι δεν υπάρχει παρμπρίζ τον κάνει ορατό από παντού και ικανοποιεί πιθανότατα και τη ματαιοδοξία του.

Πάντως η άδεια του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είχε λήξει και ο πολύ Zlatan πλήρωσε το προβλεπόμενο πρόστιμο. Αν πάντως υπερέβαινε κάπου το όριο ταχύτητας -ο V12 των 6.500 κυβικών της διθέσιας Monza SP2, υπάρχει και η μονοθέσια SP1, αποδίδει 800 ίππους και εξασφαλίζει ένα 0-100 σε 2,9 δεύτερα και τελική 300 χλμ./ ώρα- το πρόστιμο που θα του επιδικαζόταν θα ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο. Μια αυτό γιατί στις Σκανδιναβικές χώρες συνυπολογίζεται και το εισόδημα του παραβάτη.

Και όπως είπαμε ο Zlatan είναι κάτι παραπάνω από πλούσιος. Άλλωστε αν δεν ήταν ούτε τα άλλα του αυτοκίνητα θα μπορούσε να αγοράσει ούτε να δώσει περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ για τη Monza.  

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Fiat Multipla επιστρέφει αλλά αλλιώς!

Featured

Διάκριση πέντε αστέρων για το Volvo EX30

Volvo

Πόσο λέτε ότι πουλήθηκε ένα Mitsubishi Lancer Evo IX;

Featured

Η Audi κλείνει οριστικά το εργοστάσιο των Βρυξελλών

Audi